Sve kategorije
ENEN
NAŠA PRIČA

Smith Deng, osnivač Champion Fireworks-a, osnovao ga je 2005. Prije toga je radio u industriji vatrometa više od 10 godina. Sa svojom ljubavlju prema vatrometu i bogatim iskustvom u proizvodnji vatrometa, Smith je vodio šampionski vatromet do kraja. Sada je postao jedan od najboljih dobavljača vatrometa u Liuyangu, Kina, koji ima 6 tvornica zajedničkih ulaganja i preko 80 stabilnih kooperativnih tvornica, izvozi vatromet u preko 30 zemalja.

NAŠA KULTURA

Champion Fireworks poštuje individualizirani razvoj karijere svakog zaposlenika i čini svakog zaposlenika elitom u industriji vatrometa. Posvećeni smo stvaranju najboljeg lanca snabdijevanja vatrometom, pružajući kupcima visokokvalitetne i jeftine proizvode za vatromet, te postizanju dugoročne stabilnosti i win-win odnosa.

NAŠE FAKTORIJE

90% fabrika šampionskih vatrometa su velike fabrike razreda A ili B, što znači osiguranje kvaliteta i brzu isporuku. Naše fabrike pokrivaju glavne oblasti proizvodnje vatrometa u Kini, uključujući Liuyang, Liling, Shangli i Wanzai, snabdevajući kupce najširim asortimanom proizvoda za vatromet.

bt1
bt2
bt3
bt4
bt5
bt6

NAŠ CERTIFIKAT

DOBRO DOŠLI U POSJETU ŠAMPIONSKOG VATROMETA

Vaš pouzdan dobavljač vatrometa u Liuyangu, Kina
Konkurentna cijena / Stabilna visoka kvaliteta / Prilagođeno pakovanje / Isporuka na vrijeme

DOBRO DOŠLI U POSJETU ŠAMPIONSKOG VATROMETA

Vruće kategorije